RenRoros_RRIA_pantone2728

Hvordan gjøre RPA-teknologi enkelt å forstå?
Hvertfall ikke ved å bruke store ord som roboter, digitalisering og automatisering. Ren Røros Intelligent Automation har ambisjoner om å bli Midt-Norges største automatiserings-miljø. Med denne kampanjen ønsket vi å ufarliggjøre og forenkle RPA-teknologien. RPA-roboten René er først og fremst en digital kollega, og han frigjør sine menneskelige kolleger fra kjedelig og repetitvt arbeid. 

Min rolle: Kampanjeutvikling, manus, web & motion design
Team: Sigrid M. Jansen, Lars Geithe, Jonas Ramsfjell, Andrew Boothman
Prosjekt for Ren Røros Frontal as

RPA-teknologi automatiserer kjedelige og repetitete arbeidsoppgaver, for å øke produktiviteten, redusere kostnader, og gi menneskelige medarbeidere mer tid til de viktige arbeidsoppgavene. I denne kampanjen bygde vi en case rundt onboarding av nye ansatte, da det ofte er en komplisert og ineffektiv prosess å klargjøre alt av utstyr, programvare og kontoer til første arbeidsdag. 

kollega-02-02

Hils på René
Réne er en personifisering av RPA-programvaren. Han har en vennlig personlighet, og skal først og fremst være en digital kollega. René er altså mer enn bare en robot. Han liker de tidskrevende, repetitive og ressurskrevende arbeidsoppgavene som andre på kontoret synes er kjedelige og frustrerende.

Kampanjefilm
Vi utviklet en animasjonsfilm til bruk i presentasjoner, og på LinkedIn og andre sosiale medier. I filmen blir vi kjent med typiske problemer i en onboarding-prosess, og hvordan René kan gjøre hverdagen til de ansatte enklere. Jeg har jobbet med storyboarding og manus, samt illustrert og animert den endelige filmen. 

Kampanjeside
Kampanjesiden gir oss dypere kjennskap til René; hvem han er og hva han kan. Siden følger en enkel struktur, der små drypp med informasjon brytes med animasjoner, illustrasjoner og filmer. Variasjon og dramaturgi i innholdet resulterer i en presentasjon som i større grad fenger. 

Avslutt alltid presentasjonen med et smil
Arild og resten av gjengen i Ren Røros Intelligent Automation er alltid klare for å hjelpe nye og eksisterende kunder. Kampanjesiden avsluttes med øyekontakt og et smil, gjennom en animasjon som oppfordrer kunden til å ta kontakt.